top of page

A new Box in town

Updated: Dec 2, 2020

Aducem vești noi, îmbucurătoare și dăm „sfoară-n țară” că am deschis o nouă locație The Box în baza sportivă Unirea. Venim cu un concept puțin mai diferit, însă tot specific nouă, specific The Box.


Ce își propune The Box Unirea?


Noua noastră sală, după cum am mai spus, diferă prin conceptul care o definește. Aici, veți avea posibilitatea de a desfășura antrenamente personale pe întreg spațiul sălii, punându-se accent pe sesiuni private, în care fiecare membru The Box Unirea se poate simți în largul său, mai ales în contextul pandemic actual.


The Box Unirea nu ar putea fi descrisă fără a menționa despre Clubul de Haltere, unde antrenorul principal este Gabriel Sîncrăian. Din club fac parte și sportivii care ne-au făcut cinste la campionatele naționale și au câștigat o parte din premiile podiumului. În ceea ce privește așteptările lui Gabriel pentru anul ce urmează, și-a propus următoarele: „Trebuie să obținem cel puțin aceleași rezultate ca până acum și să legitimăm sportivii tineri, care au între 14-16 ani. Clubul are, momentan, trei sportivi legitimați, iar pentru anul viitor, planul e să ajungem la zece, iar aceștia să participe și la competiții.”Bogdan Petrican, Head Coach la The Box, completează spusele lui Gabriel, adăugând: „În viitor, ne-am propus să aducem cât mai mulți copii la club. Obiectivul lui Gabriel este acela de a crește, de a forma sportivi, alături de care să poată face performanță. În momentul de față, unii oameni au o concepție greșită despre haltere și sporturile cu greutăți: că te fac mic, nu mai crești, îți deformezi spatele, ș.a. Noi vrem să îi învățăm, nu doar pe copii, ci și pe părinți, că lucrurile nu stau astfel, plus faptul că sportul nu înseamnă un antrenament de o oră pe zi.”


Un nou membru al comunității noastre, Emilia Lăpău, se va ocupa de antrenamentele ținute la The Box Unirea, despre care crede următoarele: „The Box are un concept diferit față de celelalte săli care sunt foarte comerciale și au în vedere numai rulajul de clienți. Ne bazăm foarte mult pe instruirea oamenilor, astfel încât să vadă sportul ca pe un antidot, ca pe o metodă de a fi mai sănătoși, mai activi. Încercăm să explicăm care este scopul sportului și beneficiile acestuia. Eu mă identific în obiectivele pe care The Box și le-a stabilit, motiv pentru care mi-am propus, ne-am propus să ajutăm oamenii să prindă drag de a face sport, să îi facem să înțeleagă că acea mentalitate superficială de a slăbi 20kg în două luni este extrem de toxică și poate aduce doar minusuri în viitor. Aici intervenim noi: le schimbăm opiniile și îi canalizăm în direcție corectă, care implică perseverență și motivație. Sportul poate fi văzut ca pe un stil de viață. Fără mișcare, apar probleme, atât la nivel mental, cât și fizic. De aceea nu trebuie să fim frivoli.”


Obiectivul principal rămâne în continuare cel de a lupta împotriva sedentarismului, de a face lumea mai activă și, implicit, mai sănătoasă, indiferent de locația despre care vorbim. Ne dorim să participăm la cât mai multe concursuri, competiții cu sportivii din cadrul clubului nostru și, totodată, să oferim un cadru restrâns, privat, pentru antrenamente.


Program


Orarul este împărțit în următoarele secțiuni:


a. Dimineața, începând cu ora 7 și până la 11, accesul în sală este permis doar persoanelor care optează pentru antrenamentele private, în cadrul cărora, în sală, sunt prezenți antrenorul și membrul clubului The Box Unirea;


b. Urmează un interval orar în care se antrenează membrii de la Clubul de Haltere, printre care și cei care au obținut medalii la campionatul național de haltere de anul acesta. Antrenamentele lor au loc între orele 14-17;


c. Ultimul interval este alocat antrenamentelor obișnuite, ca cele pe care le ținem la The Box Zorilor: Open Gym sau sesiuni de grup cu antrenorul;


Cum mă înscriu?


Pentru a deveni membru al acestui club, va fi necesară plata unei taxe de membru, urmând ca mai apoi să fie ales tipul abomentului și, implicit, achitarea acestuia. Pentru a fi membru al clubului în fiecare lună, va trebui să te asiguri că efectuezi plata doar a abonamentului la o dată fixă, pentru luna ce urmează. Dacă acesta nu este achitat, îți poți pierde locul în club, iar o altă persoană care plătește taxa + abomanetul în cauză, va deveni membru The Box Unirea. Nu uita că numărul maxim este de 30 de membri!


Oricine dorește să devină membru, poate intra pe site-ul nostru să afle mai multe informații, precum și pașii ce trebuie parcurși. Aceleași detalii pot fi oferite și de către antrenorii noștri, la The Box Unirea. Vă așteptăm cu drag!200 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page