top of page

2020 in a nutshell

Deși am avut multe provocări anul trecut, 2020 ne-a demonstrat că putem trece peste ele uniți. Neprevăzutul și-a făcut simțită prezența încă de la începutul anului, însă am avut de învățat din toate experiențele. Suntem mulțumiți de rezultatele obținute, iar în acest articol vom trece în revistă, cronologic, cele mai importante evenimente din ultimul an.


Am început 2020 cu o nouă locație The Box în cadrul IT DaVinci Campus, destinată exclusiv persoanelor din campus. Așa se face că din 9 martie, am deschis un nou capitol: GYM by The Box - Bosch.



După cum prea bine știți, din motive de siguranță, ne-am mutat antrenamentele din sală pe Zoom. Antrenamentele zilnice ne-au ținut în priză și ne-au ajutat să ne creăm o rutină într-o oază de haos. Seara, tot pe Zoom, ne revedeam mare parte din noi, pentru a povesti ce ni s-a mai întâmplat în ultima perioadă. Am rămas conectați, iar asta ne-a ajutat să simțim că suntem parte a comunității The Box, chiar dacă, uneori, lucrurile nu se îndreptau în direcția pe care ne-o doream.



În luna mai ne-am mutat locația – The Box Zorilor a fost un refresh pe care ni l-am dat. Prin acest context am văzut că pentru noi nu contează locul, ci echipa și oamenii din jur, care se antrenează zi de zi și fac atmosfera din sală de neuitat. Cu toate că am început cu pași mici, am ajuns să ne reorganizăm într-un timp scurt. Pe parcurs ni s-au alăturat noi membri, care au dorit să facă parte din comunitatea The Box.



Deși am redeschis sala și am putut desfășura din nou activitățile pe care obișnuiam să le facem împreună, am continuat seria antrenamentelor în online, ba chiar am creat și alte programe, ca de exemplu Booty Builder. Suntem conștienți de faptul că nu toți vă încumetați să treceți pragul sălii, motiv pentru care am încercat să vă asigurăm toate cele necesare și în online.



Am avut onoarea de a-l primi pe Horia Tecău la noi în sală. Sosit în Cluj pentru a participa la un meci de tenis, Horia Tecău a avut nevoie de un spațiu unde să se antreneze pentru câteva zile. Iar acesta a fost The Box. Cu acest prilej am putut asculta poveștile valoroase ale unui sportiv valoros.



Am continuat să ne antrenăm pentru cursele Spartan, chiar dacă, anul acesta nu au mai fost organizate în România, din cauza contextului pandemic. Ne dorim să fim pregătiți pentru următoarea competiție, indiferent de data acesteia, și cum o pauză de lungă durată nu ne este specifică, ne-am propus să ne antrenăm în continuare.



Din listă nu ar trebui să uităm de menționarea #NoSugarOctober, provocare creată de noi, cei de la The Box. Prin intermediul acesteia ne-am stabilit ca obiective reducerea cantității de zahăr pe care o consumăm și, totodată, acordarea unei atenții sporite asupra alimentelor pe care le consumăm.



Alături de colegii de la Med Rehab Team am inițiat un nou parteneriat: „MRT in The Box” își propune să ajute persoanele care au nevoie de recuperare, prin programe specifice pre- și post-operatorii, precum și pre- și post-competiționale. Ședințele de recuperare au loc sub supravegherea și îndrumarea celor de la MRT în cabinetul de kinetoterapie special amenajat la The Box Zorilor.



Am deschis o nouă sală în baza sportivă Unirea, unde am venit cu noi concepte: antrenamente personale desfășurate strict între membrii comunității și antrenori, dezvoltarea Clubului de Haltere, și, nu în ultimul rând, educarea și antrenarea copiilor care doresc să facă performanță în sportul pe care îl promovăm. Finalul anului ne-a făcut mândri de toți sportivii din cadrul Clubului de Haltere, care au participat la competiții naționale și au ocupat locurile podiumului. Îi felicităm din nou pentru reușite și le urăm mult succes în viitor!



Dacă ar fi să concluzionăm, 2020 a însemnat, pe scurt, noutate, adaptare, motivație, ambiție, perseverență, oportunitate, comunitate, unitate. Suntem siguri că nu am fi putut descoperi toate acestea fără ajutorul vostru, al celor care ne-au susținut atât în online, cât și în sală. Vă mulțumim că ne-ați sprijinit și ne ajutați să mărim comunitatea care luptă împotriva sedentarismului! Sperăm să ne revedem la antrenamente și anul acesta, în 2021, la fel de motivați și voioși! The Box Barbell Club is more than a gym, it’s a family!

75 views

Recent Posts

See All
bottom of page