top of page

The Stronger Me - Vlad Grecu:

Continuam seria de interviu cu Vlad, care s-a alaturat comunitatii The Box anul acesta, dar a reusit deja sa ne demonstreze ca este dispus sa dea totul pentru a-si indeplini obiectivele.





Q: Daca ar fi sa te prezinti in 5 propozitii, care ar fi acestea? Cine esti? Cu ce te ocupi? Care este super puterea ta?


Vlad: Vlad Grecu – am 31 de ani sunt din Cluj Napoca, nascut si crescut in Marasti. Dupa liceu m-am inscris la Politehnica si dupa ceva timp mi-am dat seama ca nu sunt fan al statului in fata calculatorului, asa ca inca din timpul facultatii am inceput sa lucrez, in asigurari. Datorita succesului avut si pierdut :) intr-un timp relativ scurt m-am reorientat spre vanzari si acum sunt Area Sales Manager pe o mare parte din Transilvania la Microsoft.


Q: Care a fost primul tau contact cu sportul? Ce ti-a placut/ce nu ti-a placut?


Vlad: Am crescut intr-un mediu cu foarte multi copii de varsta mea si astfel am devenit competitiv. Am inceput cu sportul de mic, prima data am jucat fotbal la U Cluj. Am facut asta pana in clasa a 8a, cand am pierdut suportul alor mei care isi doreau sa ma axez pe scoala. In clasa a X-a m-am apucat de kick boxing, pana prin anul 2 de faculta cand din nou scoala si job-ul au avut prioritate.


Dupa ce mi-am dat seama ca nu-mi place statul la calculator, ci vanzarile, m-am inscris la FSEGA unde l-am cunoscut pe Vali, eram colegi. Pe vremea aia aratam amandoi ca si cum am fi mancat niste copii (88 de kg la 1,72m inaltime). Apoi am pierdut legatura o vreme si cand am vazut ca s-a apucat de antrenorat l-am sunat si in scurt timp a reusit sa imi insufle si mie pasiunea pentru sport.


In prima faza nu am fost foarte serios, mergeam la sala cand apucam, nu era o prioritate. Mai apoi i-a venit ideea lui Vali sa organizeze un concurs pentru atletii lui. Cel care reusea cea mai mare transformare in 45 de zile castiga un premiu. Am reusit sa dau jos 15 kg, de la 87 si am castigat concursul respectiv. Am reusit asta cu 6 antrenamente pe saptamana si schimbandu-mi stilul alimentar total. Am inceput sa imi pun mancare de acasa, ca sa pot manca correct, fiind tot timpul pe drumuri.


In acea perioada, am renuntat si la alcool, beam numai ceai verde, zero zahar, zero paine, zero ulei. Am reusit sa imi schimb si programul de somn ca sa ma pot odihni.


Q: Ce te-a determinat sa incepi sa te antrenezi la The Box si de cat timp faci acest lucru?


Vlad: Merg cu Vali pana la capat.


Q: In ce fel simti ca te-a schimbat The Box?


Vlad: Am vazut o alta latura a antrenamentelor. Inainte eram mai focusat pe WOD-uri si eram pe principiul "puking is allowed, quiting is not”. In schimb aici am crescut mult in forta.


Am notat un obieciv pe tabla de la inceputurile mele la The Box – 5 muscle up-uri legate. Dupa 3 saptamani aici am facut primul muscle-up, iar acum am ajuns sa fac 3 legate. In fiecare zi dupa antrenament exersez.


Q: Ce inseamna "The Stronger me" pentru tine?


Vlad: Se zice ca omul este condus de cele mai multe ori de catre creier. Acesta are 2 viteze – revers si autopilot (zona de confort). In general noua ne place tare mult sa stam in aceasta zona de confort. The Stronger Me inseamna sa iesi de acolo, sa iti depasesti limitele si sa devii cea mai buna versiune a ta. Progresul sta la capatul limitelor noastre.


Q: Ce te motiveaza sa vii la antrenament in fiecare zi?


Vlad: In primul rand faptul ca imi place, pasiunea pe care am vazut-o in Vali a crescut si in mine. Mai apoi mai sunt si obiectivele mele, urmatorul e sa fac 10 handstand push-ups pana in septembrie. Cand imi setez un obiectiv am grija ca timpul pe care mi-l acord pentru atingerea lui sa nu fie nici prea scurt incat sa fiu dezamagit ca nu reusesc, nici prea lung incat sa imi pierd motivatia.


Q: Cum ti-ai motiva prietenii sa inceapa sa faca sport? Ce le-ai transmite? *


Vlad: Am reusit sa ii conving pe cativa. In primul rand am convins-o pe prietena mea. M-a vazut pe mine ca am rezultate si a inceput sa mearga si ea. Cand am castigat o luna gratis la concursul lui Vali, i-am dat premiul prietenei mele, care de atunci nu a mai renuntat.


Q: Cum vezi competitia in sport?


Vlad: O vad ca si in orice alt domeniu. Din experienta mea de pana acum m-am convins ca nicio o companie mare la care am lucrat nu ar fi ajuns unde e acum daca nu exista competitie: Sony, Samsung etc

In general competitia creeaza performanta, chiar si cea cu tine insuti. Pana la urma e foarte bine sa ai un punct de referinta.


Q: Cat de importanta este comunitatea in sport?


Vlad: Eu consider sala ca pe o familie si vreau sa ma identific cu oameni de acolo, sa ajungem sa fim prieteni.


O comunitate friendly te ajuta sa iti depasesti un record personal. Sa fii inconjurat de prieteni care urla la tine si te incurajeaza te ajuta foarte mult moral.


Din acest punct de vedere mi se pare foarte faina rubrica asta si interactiunea pe care o aveti cu clientii salii, e o modalitate de a ne cunoaste mai bine!

302 views

Recent Posts

See All
bottom of page