top of page

Rezultatele programului Booty Builder

Astăzi vom vorbi despre Booty Builder, programul lansat de către The Box Barbell Club, care este dedicat mușchilor fesieri. După câteva săptămâni de la lansarea acestuia, am fost curioși să aflăm care sunt părerile și rezultatele celor care l-au încercat.


Alexandra Soare-Prodan are 25 de ani și este una dintre persoanele care, odată ce au început programul Booty Builder, l-au urmat cu multă conștiinciozitate. Programul durează 6 săptămâni, a câte 3 sesiuni fiecare, cuprinzând diverse exerciții cu grade de dificultate diferite.Fiind o fire ambițioasă și implicată, atunci când se apucă de sport, Alexandra își dă toată silința cât timp se simte motivată. Cu toate acestea, relația sa de șapte ani cu sportul a avut și sincope: „După ce fac sport mă simt bine, însă avem o relație care se rezumă la mă apuc în forță și pe urmă ajung să abandonez.”


Nu a practicat niciodată sporturi de grup. În schimb, a preferat exercițiile de acasă sau la sală. În timpul sarcinii a făcut și gimnastică, experiență ce o recomandă și altor viitoare mame.


Cum a aflat de programul Booty Builder?


Conștientă și dornică să se apuce din nou de sport, Alexandra nu a ezitat deloc în momentul în care a văzut prezentarea programului pe Facebook. Cum mersul la sala a fost exclus din cauza situației actuale, iar workout-urile de pe YouTube nu au fost nici ele o alternativă de lungă durată, Booty Builder a fost soluția la care a recurs Alexandra: „Îi știam pe băieții de la The Box, ceea ce mi-a conferit încredere în program. I-am văzut prezentarea și am zis că e mai friendly, mai apropiat de mine, de stilul meu.”


Pe lângă numele care a atras-o la prima vedere, Alexandra e foarte mulțumită și încântată de program, deoarece e flexibil și îi oferă posibilitatea de a-l face atunci când dispune de suficient timp: „Cel mai cool e că pot să-l fac oricând în timpul zile și încerc să mă țin de program. Îl fac lunea, miercurea și vinerea, câteodată îl fac dimineața, altădată după-masa. Îmi place foarte mult că în fiecare săptămână e același workout, că deja știi majoritatea exercițiilor și îl faci foarte rapid după ce te obișnuiești. Îmi mai place mult și partea de final. Mereu e ceva diferit și intens. Iar cel mai important e că programul chiar m-a motivat să mă țin de el.”Booty Builder face diferența


Cu toate că la început credea că nu o să facă față exercițiilor, acum este mândră că a reușit să parcurgă deja jumătate din program, depășindu-și barierele. Odată cu perseveranța și efortul depus, vin și rezultatele care, spune Alexandra, sunt vizibile: „Da, simt diferența. Mi se pare că față de cum eram înainte, deși corpul meu încă e în stagiul de după naștere, rezultatele se văd. Pot să-mi iau colanți și să fiu foarte încântată.”


Obișnuită cu workout-urile care durează 45 de minute sau mai bine de atât, în care sunt prezentate toate exercițiile cuprinse într-un singur material video, Alexandra a fost surprinsă să afle că programul Booty Builder este structurat diferit. O diferență care la început i s-a părut atipică, dar care s-a dovedit foarte utilă și binevenită: „Inițial, m-am așteptat ca workout-ul să fie sub forma unui video lung, iar prima oară când l-am făcut secționat, mi s-a părut puțin anevoios. Trebuia să deschid multe videoclipuri și să mă uit la fiecare exercițiu, dar acum mi-am dat seama că e mai fain modul acesta. Mi se pare că workout-urile acelea de 45 de minute nu îți dau șansa să faci exercițiile în ritmul tău.”


Booty Builder este gândit în așa fel încât să îți ofere confortul de a-l putea face oricând vrei în ritmul dorit. Rezultatele oferite de sesiunile de Booty Builder sunt vizibile rapid, fesierii devenind mai puternici, iar corpul, în mod implicit, mai armonios și sănătos. Acestea sunt și motivele pentru care Alexandra îl recomandă cu încredere tuturor, inclusiv femeilor însărcinate: „Pe mine m-a ajutat programul foarte mult după naștere. Iar în situații asemnănătoare sunt și alte mame, care ar putea primi acest suport. Și chiar să nu fie în acea perioadă, eu îl recomand tuturor.”

169 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page