top of page

„The Box e memorabil”

Updated: Sep 7, 2020

Cu o experiență de cinci ani în lumea sportului, Csilla Bercean a ales de câteva luni să se antreneze la The Box. Vine de cinci ori pe săptămână la antrenamente și declară vehement că totul este la superlativ, de la antrenori și comunitate, până la echipamente și măsuri de prevenire a virusului.


De ce The Box?


Văzând sportul ca pe o modalitate de rupere a realității, o lume în care uită de problemele cotidiene și se destinde necontenit, Csilla a considerat că este vital să-i acorde importanță zilnic.


Timp de cinci ani s-a antrenat la mai multe săli din Cluj-Napoca, iar după ce s-a redeschis The Box la noua locație, ne-a dat o șansă. Auzise de noi cu ceva timp în urmă, iar cum fosta sală pe care o frecventa se închisese, a fost contextul perfect pentru a începe să se antreneze aici.


Încă de la primele ședințe a simțit că face parte din comunitate: „M-am integrat fără probleme. Pot spune chiar că am devenit membru al familiei. Iar asta se datorează antrenorilor care ne unesc. Ei au format familia și ne-au integrat pe toți în ea.”


Îi plac toate antrenamentele de la sală, însă preferatele sale rămân cele de HIIT, ținute de Vali Ignat: „Îți dau o energie extraordinară. Pentru mine, personal, a fost de neuitat primul antrenament. Când am făcut întâia oară cu Vali, mi-am zis că n-am mai avut un antrenament ca acesta în viața mea. S-a remarcat prin exerciții, energia pozitivă a lui Vali și susținerea pe care mi-a oferit-o. Totul, absolut totul, a fost perfect. În continuare este fenomenal.”




Csilla a făcut antrenamente și sub îndrumarea lui Bogdan Petrican. A rămas impresionată de motivația și devotamentul său: „Și el este o persoană care își dă sufletul pentru ceea ce face. Apreciez foarte, foarte mult asta la el.”


Mergând de cinci ori la sală în fiecare săptămână, Csilla a constatat care sunt punctele noastre forte: „Antrenorii se ocupă de fiecare persoană în parte. Toți te ajută să îți corectezi greșelile și îți dezvoltă atenția de care ai nevoie pentru a face exercițiile corect. Și aparatura este ceea ce trebuie. Băieții respectă toate regulile de prevenire a virusului. Din punctul meu de vedere, doar lucruri pozitive pot spune. N-am întâlnit ceva care să nu îmi placă sau să mă deranjeze.”


Deși se antrenează de câteva luni aici, Csilla a simțit progresul pe care l-a făcut de la primul antrenament și până în prezent: „Hotărât spun că da, există un progres. Îmi consemnez evoluția și într-un jurnal digital. Așa îmi dau seama de valori. Și mă simt mult mai bine. Rezultatele mult dorite au apărut.”


„Ce recomand cititorilor?”







„În mod evident, să facă mișcare cât mai des cu putință. Și da, recomand să o facă la The Box. De altfel, am și trecut la fapte. Am adus câteva cunoștințe aici, iar la rândul lor, au adus și ele. A mers totul din vorbă în vorbă, iar apoi toți s-au consins singuri că merită. Recomand The Box din tot sufletul!”

130 views

Recent Posts

See All
bottom of page