top of page

De la echipa de handbal la echipa The Box

Deși nu se antrenează de foarte mult timp la The Box, Rahela Fabian a ajuns repede la concluzia că acesta este locul pe care dorește să îl frecventeze. După circa doisprezece ani de handbal, Rahela regăsește la The Box același spirit al echipei din care făcea parte.


De la echipa de handbal la echipa The Box


După cum am spus deja, Rahela are un adevărat trecut sportiv ce se întinde pe circa doisprezece ani. A jucat handbal încă de la treisprezece, însă cu mici pauze. Sportul a ajutat-o să își contureze trăsăturile, fapt pentru care a devenit o persoană motivată și competitivă. Acest lucru reiese și din antrenamentele regulate la care participă: „De 4-5 ori încerc să ajung la sală în fiecare săptămână. Iar dacă nu merg într-o zi, mă uit pe tablă să văd ce am pierdut în ziua anterioară. Îmi place foarte mult ce fac la The Box.”

Rahela a început să se antreneze la noi din luna septembrie. Aflase despre The Box de la o prietenă, care îi recomandase călduros să ne încerce antrenamentele: „După ce s-a mai liniștit toată povestea cu pandemia, am căutat o sală. Mi-a zis o prietenă despre The Box și chiar dacă a fost puțin mai departe de mine, m-am uitat și pe site, iar apoi m-am întrebat „de ce nu?”. De la primul antrenament mi-a plăcut foarte mult. Și am rămas.”


La sală, Rahela se antrenează cu Bogdan Petrican și Laurențiu Gyorgy. Preferă clasele de Metcon și Strength and Conditioning: „Îmi place antrenamentul de tip Metcon pentru că te solicită și implică partea aceasta de a trage de tine, de a-ți depăși propriile bariere. Îmi plac și antrenamentele de Strength and Conditioning pe care le face Bogdan. E un antrenor foarte bine pregătit. M-a uimit să văd câte cunoștițe are.”


„M-am integrat după două zile în comunitate”


Când vine vorba de punctele tari ale sălii, comunitatea este printre primele pe care le remarcă Rahela: „Modul în care interacționează antrenorii cu cei care vin la clase și faptul că se leagă o prietenie între noi sunt principalele atuuri. Când am mers primele dăți, după două zile deja mă simțeam foarte confortabil cu toți de acolo. Lumea e foarte prietenoasă. Cred că asta e și cel mai important: să te simți bine în mediul în care te antrenezi.”

De-a lungul timpului, Rahela a frecventat mai multe săli. Astfel a putut face o comparație între acestea și The Box: „Cred că m-am integrat mult mai ușor aici. Doar după două-trei antrenamente m-am simțit parte din comunitate. La celelalte săli nu interacționai prea mult cu persoanele din jur. În timp, au apărut și acolo prietenii, dar a durat mult mai mult. Aici mă simt ca într-o echipă, mai ales cum am jucat handbal mai demult. Am o afinitate pentru astfel de medii.”


Ar recomanda Rahela și altora să vină la The Box?


La această întrebare, răspunsul său a fost un „da” categoric: „Da, cu siuranță recomand! Sunt oameni faini care fac din pasiune totul. Și sala mi se pare suficient de mare. Totul e foarte bine pregătit. E mediul propice pentru a face sport.”


240 views

Recent Posts

See All
bottom of page