• craciunelenaioana2

„Sperăm să ne revedem la sală”

Vă anunțam încă de săptămâna trecută că am redeschis. Ne-am implicat în modificarea și amenajarea noii noastre săli și vă spunem cu mândrie că întreaga echipă The Box a fost prezentă la activitățile indispensabile redeschiderii. Ne-am ocupat de întreprinderea celor necesare, deoarece am avut un singur lucru în minte: să redeschidem The Box Barbell Club în data de 15 iunie.


Adaptabilitate


După cum probabil ați aflat, ne-am mutat pe strada Louis Pasteur. Știm că v-ați atașat de vechea locație, însă suntem convinși că ne vom putea continua povestea și la noua adresă. În viziunea noastră, mutarea a fost un pas necesar, prin care ne-am propus consolidarea perspectivei de viitor. Nu am văzut-o niciodată ca pe un pas înapoi, ci din contră, ca pe unul înainte.


Credem că „omul sfințește locul”, după cum ne-ați demonstrat de nenumărate ori la antrenamente, concursuri, bootcamp-uri, ș.a.m.d. Deși credem că nu v-ar fi greu, totuși, ne-am luat toate măsurile de precauție ca voi să vă adaptați cât mai repede cu noua locație.


Am depus mult efort în amenajarea spațiului, pe care l-am făcut să semene cât mai mult cu cel de pe Calea Turzii. După cum am spus deja, echipa s-a implicat în renovarea lui. O săptămână a durat totul. Am încercat să menținem identitatea The Box, începând de la culori și până la aparate și echipamente.




Avem, însă, și elemente de noutate. Astfel, sala are trei încăperi, iar fiecare dintre ele include un spațiu destinat unui tip de activitate. În prima dintre ele, respectiv și cea mai mare, se fac clase. Camera din mijloc este zona destinată aparatelor. Bogdan Petrican, Head Coach la The Box Barbell Club, completează: „În spate, în viitorul apropiat, ne-am propus să facem un cabinet de kineto. Avem și saună. Ne-am implicat și la modificarea băilor și vestiarelor, bineînțeles. Am făcut și un mic coridor, pentru a crea cât mai multă intimitate celor care vin la sală.”


Putem spune că noua locație oferă un cadru mai intim, dând naștere sentimentului că poți învăța mai multe, tocmai datorită compartimentării: se pot ține clase și, în același tip, oamenii se pot antrena și individual.


„Ne-am pus amprenta asupra ei”


Fiecare dintre noi și-a împărțit timpul între renovările de la sală și antrenamentele online. De ce a vrut echipa The Box să se implice în cât mai multe activități? Pentru că toți ne-am propus să schimbăm locul unde vom lucra. Fiecare și-a trasat sarcinile și responsabilitățile. Am plecat de la premisa că vom aprecia mult mai mult locul, datorită faptului că am contribuit substanțial la îmbunătățirea lui. Câțiva antrenori și-au expus punctul de vedere în această privință:









Ciprian Abrudan: „Am pus podeaua împreună, am mutat aparatele. M-am oferit pentru că știam că e nevoie de ajutor. Voiam să deschidem sala în 15 iunie. Suntem o echipă. Am luat-o ca atare.”














Răzvan Bozesan: „Am transportat materialele de la vechea locație aici, am mutat aparatele, am pus cauciucul de pe jos, am turnat beton. La toate acestea se adaugă și curățenia de la final. A fost un efort de echipă. Chiar dacă a fost o săptămână încărcată, nu s-a simțit. A fost foarte plăcut pentru noi toți să vedem cum a evoluat acest spațiu de la o zi la alta.”









Valentin Ignat: „Am montat un covor de iarbă artificială, am cărat bucățile de cauciuc de pe jos, am amplasat în pereți suporturi pentru diverse echipamente, am transportat echipamentele vechi din sală, ș.a. M-am ocupat și de buna dispoziție a colegilor. Practic, toată munca pe care am depus-o a fost în folosul meu și al echipei. Totul a fost pentru The Box. Îmi doresc ca toți clienții să se simtă în siguranță, ca apoi să se reapuce de antrenamente și să luptăm în continuare împotriva sedentarismului.”




„Va fi la fel de fain și aici”


Toate eforturile colective au fost pentru asigurarea confortului persoanelor care vin să se antreneze. Deschidem un nou capitol pentru noi toți: Gym by The Box de pe strada Luis Pasteur. Sperăm să ne revedem curând la antrenamente!


Răzvan: „Invit toți cititorii să vină la sală. Chiar ne-am străduit să aducem tot la noua locație, inclusiv spiritul și atmosfera, nu doar aparatele și materialele. Sunt convins că în ciuda modificărilor, va fi la fel de fain și aici.”


Vali: „Vreau să le transmit cititorilor că mi-ar plăcea să facem (iar) mișcare împreună. Scopurile noastre sunt nobile. Ne dorim ca oamenii să facă sport cât mai mult și cât mai corect, sub îndrumarea noastră. Ce aș mai vrea să adaug e că le mulțumesc din suflet că ne-au fost alături în perioada când am ținut antrenamentele doar online și că ne-au susținut prin toate mijloacele de care au dispus. Sper să ne ofere șansa de a le dovedi că și aici se va face sport, la fel de serios ca până acum.”


Dan Mocan, co-proprietar la The Box Barbell Club: „Ce vrem să le transmitem oamenilor este că ne dorim să aibă încredere în noi, pentru că la fel ne vom mișca și de aici înainte. Mutarea e doar o reconfigurare prin care dorim să creștem în continuare.”




0 views

© 2018-2020 by The Box Barbell Club