top of page

MRT in The Box

Luna aceasta inaugurăm un nou parteneriat împreună cu cei de la Med Rehab Team, prin care ne propunem să oferim servicii de kinetoterapie. Cum decurg lucrurile? E simplu: membrii echipei MRT vin la sala noastră, iar activitatea și-o desfășoară în cabinetul pe care l-am pregătit special pentru voi. Dacă v-am stârnit interesul, vă invităm să aflați mai multe detalii despre noul nostru proiect în cele de mai jos.


Cine sunt cei de la MRT?


Pentru a vă familiariza mai ușor cu echipa MedRehabTeam, vă aducem noi câteva informații: înființată în 2019, MRT este formată din nouă kinetoterapeuți, care își desfășoară activitatea în două locații, una dintre acestea fiind, de curând, The Box Barbell Club.

Ioana Pișcoran, kinetoterapeut în cadrul echipei, și responsabil de PR-ul acesteia, ne ajută să ne facem o imagine mai amplă despre obiectivul MRT: „ne dorim ca fiecare pacient care vine la noi să își rezolve problemele medicale și să lege prietenii cu membrii echipei noastre. E mai mult decât un tratament. Noi așa credem.”


Mai multe detalii despre parteneriat


„MRT in The Box” își propune, așadar, să ajute persoanele care au nevoie de recuperare, prin programe specifice pre- și post-operatorii, precum și pre- și post-competiționale. Luăm în calcul și faptul că sezonul de iarnă și cel de vară sunt perioadele în care oamenii devin din ce în ce mai activi și suferă diverse tipuri de accidentări. Prevenirea unor astfel de situații sunt esențiale, în opinia noastră.


Parteneriatul își însușește trăsăturile celor două echipe. Noi, cei de la The Box, ne preocupam deja de asigurarea kinetoterapiei la sală, iar odată ce am întrezărit o oportunitate prin care ne putem dezvolta această latură, nu am ezitat să o punem în practică: „Misiunea noastră este să determinăm oamenii să facă sport. Pentru noi contează siguranța, așa că am mers în zona de recuperare, iar parteneriatul cu MRT face acest lucru posibil. Alături de colegul nostru Florin și colegii de la MRT, cred că vom ajunge la mai multe persoane care au nevoie de ajutorul nostru. Stay strong!”

Inițiativa a venit din partea unui membru MRT, Diana Irimescu, care se antrenează la The Box. În urma discuțiilor purtate între cele două părți, am ajuns la concluzia că un parteneriat ar fi benefic pentru persoanele care au nevoie de recuperarea. Alex Mureșan, fondator al MRT, susține că: „Noi am vrut să ne adresăm unei „plaje”»cât mai largi de pacienți, de patologii, știind foarte bine că au loc multe accidentări în urma practicării unui sport de performanță și nu doar. Colega noastră din MRT, Diana, colabora deja cu cei din TheBox și a venit cu ideea dezvoltării MRT în această direcție.”Ioana vine cu mai multe completări despre ideea de la baza parteneriatului: „Practic, noi ne dorim să tratăm și pacienții care au un trecut sportiv. Și unde îi puteam găsi decât la sală? E un alt vibe când te duci la sală și ajuți sportivii să își recupereze condiția fizică pe care o aveau înainte de accidentare. Nu poți compara o clinică medicală cu un astfel de spațiu. E mult mai friendly. Obiectivul ar fi să tratăm și pacienții care vin dintr-un mediu sportiv. De ce nu? Sunt de părere că ar trebui să existe această posibilitate în orice sală care își dorește ceva mai mult pentru clienții săi. Cred că fiecare om are, la un anumit moment, o durere la nivelul coloanei vertebrale. Nu există om care să nu se fi întâlnit cu o astfel de durere.”


Așteptările noastre


Împreună ne dorim să ajutăm cât mai multe persoane, atât în prevenirea accidentărilor, cât și în recuperarea după accidentările suferite. Vă stăm la dispoziție cu sfaturi și consultații, motiv pentru care vă rugăm să nu ezitați să ne contactați printr-un apel telefonic. Vă așteptăm cu drag!

307 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page