top of page

Am făcut-o din nou…

Salut, sunt Dani, și în acest articol o vorbesc despre ultimele noutăți ‘cu și despre’ The Box.

O să vorbesc din ambele poziții, cea de membru a unei unei săli și cea a persoanei care se ocupă de managementul sălii.


 

Știm cu toții că această perioada este una atipică, o perioadă în care orice plan sau previziune îți faci, e influențată de mult prea mulți factori încât să te poți ține de ceea ce îți propui.

Ultima locație deschisă, cea din Zorilor, ne-a păstrat poziția în piață și ne-a asigurat viitorul pe un termen mediu. Este o sală mai mică, situată la etajul 1 al unei clădiri cu spații comerciale, într-o zonă destul de accesibilă pentru oricine. Evident, fiecare locație are limitările ei, dar noi am reușit să extragem maximul de potențial din acea locație, ținând foarte mult și la limitările impuse de autorități. Astfel, am creat conceptul de Gym by The Box. Acest concept este defapt un satelit, o sală ‘mai aproape de tine’.


Antrenamentele de forță și condiționare necesită un anumit tip de spațiu: trebuie să fie deschis, fără prea mulți pereți, fără prea multe camere, cu lungimea unei laturi de minim 30m, de preferat la parter, cu o înălțime de minim 3,5m, de preferat fără apartamente rezidențiale în vecinătate... Complicat în cartierele rezidențiale sau în centrul orașului. Și mai știm un lucru: la The Box ne place să ascultăm muzică tare, sau să trântim echipamentele :))

Ținând cont de toate aceste lucruri ne-am orientat spre o zonă și un spațiu care să ne permită toate cele menționate mai sus.

Am deschis locații, unele s-au și închis între timp, și uite-ne din nou, deschizând o altă locație în Baza Sportivă Unirea.Și ce loc mai bun pentru a te antrena decât într-o 'Bază Sportivă'.

Dar nu am ajuns aici oricum, ci am ajuns datorită clubului nostru de haltere ACS The Box. Pentru a-și păstra locurile pe podium, a fost nevoie ca antrenamentele să se poată desfășura într-un mediu fără alte limitări.


În mai puțin de 6 luni de la deschiderea locației din Baza Sportivă, ne-am regrupat din nou toți membrii într-un singur spațiu. Ce e diferit de data asta?


Eu personal mi-am dorit mult să avem o locație în care în sezonul cald să facem antrenamente afară. Mai mult de atât, nu mi-am dorit să scoatem două gantere și să începem antrenamentul, ci să existe un spațiu echipat complet ca o sală, afară, în aer curat.


Acum pot spune că da, am făcut-o din nou. Ne-am mutat! Avem o sală afară complet echipată. O sală acoperită în care ne putem antrena fie că plouă, fie că ninge!


 

Pe lângă faptul că mă ocup de sală, vin la antrenament ca orice alt membru The Box. Mă trezesc dimineața la 5:50, beau o cafea, și cu ceva timp înainte de 7 dimineața, sunt la sală. Urmez un program de antrenament și încerc să merg de patru ori pe săptămână.


De cele mai multe ori reușesc și mă ridic din pat știind că la sală mă văd cu persoane faine, cu oameni dragi, cu prieteni cu care m-aș antrena oriunde: în Zorilor, în parc, afară în Baza Sportivă, oriunde atâta timp cât nu sunt singur la antrenament.Vă aștept, cu drag, la antrenamente afară!
333 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page